Skončil úspěšný Prague Design Week 2015

Designérská přehlídka Prague Design Week 2015 se uskutečnila v Kafkově domě od 11. do 17. května a stejně jako její první ročník se i letos setkala s nadšeným ohlasem jak ze strany vystavovatelů, tak návštěvníků.

Jediný český jarní designový svátek si nenechalo ujít na 6500 milovníků designu, kteří ocenili atraktivní expozice 74 vystavovatelů i nabídku zajímavých praktických workshopů a přednášek.

Pozornost upoutaly optimistické designové rakve z dílny HogoFogoDesign nebo ekologicky zaměřená expozice Infiberry s pilotním projektem Frusack.

Mezi vystavovateli Prague Design Week 2015 se prezentovali tvůrci užitého designu, šperkaři, módní návrháři, ale i ateliéry škol nebo firem. Komplexnost designové přehlídky podpořily přednášky o procesu tvorby, Design Kino nebo workshopy s návrháři.

„Jsme velmi rádi, že i druhý ročník Prague Design Week navštívilo úctyhodných 6500 lidí. Opět se nám potvrdilo, že komplexní pohled na design se veřejnosti líbí. Nadšené odezvy sklidil nejen výběr vystavovatelů, ale také doprovodný program sestavený právě z workshopů s designéry, přednášek či krátkých videí v Design Kině," shrnul organizátor a zakladatel Prague Design Week Ondřej Krynek.

Organizátoři Prague Design Week již nyní vybízejí všechny zájemce k podání přihlášek do následujícího ročníku, který se bude konat na jaře 2016.

Komentáře

K článku bylo přidáno 0 komentářů.


Ochrana proti spamu. Napište prosím součet (dva + dva):

Tento článek neobsahuje žádné komentáře.

Labutě v nesnázích

Zachráněné labutě, vodní léčebna/Lesy hl. m. Prahy

Od začátku roku jsme pomohli už 13 labutím.

Praha umístí na vodárenské objekty fotovoltaické elektrárny

Foto: fotovoltaika/PVK

Na patnácti vodárenských objektech po celém území hlavního města a v Káraném se letos objeví fotovoltaické elektrárny.

Na Trojce proběhl 47. ročník biatlonového závodu Žižkovská stuha

Foto: biatlon/ ÚMČ Praha 3

Dne 21. dubna 2024 se v malebném prostředí Parku Parukářka a na střelnici Kapslovna uskutečnil již 47. ročník tradičního...

Pražské školy z pohledu pražských hygieniků

Foto: HSHMP

Hygienická služba Hlavního města Prahy provedla v období prvního čtvrtletí 2024 v rámci výkonu státního zdravotního...

reklama
reklama
reklama