Liberecká restaurace Benada v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev je nejlepší v regionu

Tisíce návštěvníků prvního ročníku Bosch Fresh Festivalu včetně odborné poroty zvolilo o víkendu nejlepší restauraci severních Čech.

Z 10 soutěžních podniků získal titul Severočeská restaurace regionu Benada Restaurant v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev. Restaurace pod vedením šéfkuchaře Roberta Sklenáře soutěžila s vybraným tříchodovým menu složeným z marinovaného lososa s fermentovanou řepou na bylinkovém toastu, plněným telecím hřbetem s pistácio-rebarborovou fáší s demi-glace a bramborovým pyré, čokoládovou omáčkou s konfitovaným ovocem, malinovo-řepným sorbetem a perníkovo-mandlovou drobenkou.

Festivalový program nabídl ochutnávku místních restaurací, pivovarů, vinařství a lokálních potravin. Návštěvníci mohli zažít klasickou i netradiční gastronomii, živé kulinářské show a kuchařské workshopy.

Liberecká restaurace Benada v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev je nejlepší v regionu, foto CPI Hotels

9.6.2017; TZ: CPI Hotels

Komentáře

K článku bylo přidáno 0 komentářů.


Ochrana proti spamu. Napište prosím součet (dva + dva):

Tento článek neobsahuje žádné komentáře.

Digitální well-being Čechů

Ilustrační foto: pixabay

Pětina dospělých je ve stresu z neustálého online připojení. 

AI: Well-being je komplexní, mnohorozměrný stav...

Výstava sukulentů a jiných exotických rostlin

Výstava sukulentů a jiných exotických rostlin/muni.cz

Pořádá: Botanická zahrada Brno, Přírodovědecká fakulta Masarykovy univerzity.

Komplexní výstava děl Jiřího Trnky

Výstavu Jiří Trnka - příběh legendy můžete v Galerii Villa Pellé/ÚMČ Praha 6

Výstavu Jiří Trnka - příběh legendy můžete v Galerii Villa Pellé navštívit ještě do konce srpna.

Poválečné umění

Poválečné umění, Chodovská Tvrz Praha

Galerie Chodovská tvrz připravila výstavu “Poválečné umění“, kterou mapuje výtvarné dění v tehdejším Československu...

reklama
reklama