Liberecká restaurace Benada v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev je nejlepší v regionu
Tisíce návštěvníků prvního ročníku Bosch Fresh Festivalu včetně odborné poroty zvolilo o víkendu nejlepší restauraci severních Čech.
Z 10 soutěžních podniků získal titul Severočeská restaurace regionu Benada Restaurant v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev. Restaurace pod vedením šéfkuchaře Roberta Sklenáře soutěžila s vybraným tříchodovým menu složeným z marinovaného lososa s fermentovanou řepou na bylinkovém toastu, plněným telecím hřbetem s pistácio-rebarborovou fáší s demi-glace a bramborovým pyré, čokoládovou omáčkou s konfitovaným ovocem, malinovo-řepným sorbetem a perníkovo-mandlovou drobenkou.
Festivalový program nabídl ochutnávku místních restaurací, pivovarů, vinařství a lokálních potravin. Návštěvníci mohli zažít klasickou i netradiční gastronomii, živé kulinářské show a kuchařské workshopy.

9.6.2017; TZ: CPI Hotels
Komentáře
K článku bylo přidáno 0 komentářů.
Tento článek neobsahuje žádné komentáře.
Mechorost jako predátor?

Věda fotogenická ukazuje krásu vědy i její humor. Na Vědu fotogenickou se můžete vypravit do Galerie Věda a umění.
Úspěšný rok čápů bílých

Mláďata vylétla z více než 830 hnízd. Čápi bílí měli letos druhou nejúspěšnější sezonu od začátku programu...
Gočárova galerie, Vystavovat architekturu

Je vůbec možné vystavovat architekturu? A jaký je smysl vystavování architektury v době, pro kterou je příznačná...
Ikonický Fotoateliér Seidel přechází pod Jihočeský kraj

Rada Jihočeského kraje ve čtvrtek 13. listopadu jednomyslně schválila převod Musea Fotoateliéru Seidel v Českém...












































