Liberecká restaurace Benada v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev je nejlepší v regionu
Tisíce návštěvníků prvního ročníku Bosch Fresh Festivalu včetně odborné poroty zvolilo o víkendu nejlepší restauraci severních Čech.
Z 10 soutěžních podniků získal titul Severočeská restaurace regionu Benada Restaurant v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev. Restaurace pod vedením šéfkuchaře Roberta Sklenáře soutěžila s vybraným tříchodovým menu složeným z marinovaného lososa s fermentovanou řepou na bylinkovém toastu, plněným telecím hřbetem s pistácio-rebarborovou fáší s demi-glace a bramborovým pyré, čokoládovou omáčkou s konfitovaným ovocem, malinovo-řepným sorbetem a perníkovo-mandlovou drobenkou.
Festivalový program nabídl ochutnávku místních restaurací, pivovarů, vinařství a lokálních potravin. Návštěvníci mohli zažít klasickou i netradiční gastronomii, živé kulinářské show a kuchařské workshopy.

9.6.2017; TZ: CPI Hotels
Komentáře
K článku bylo přidáno 0 komentářů.
Tento článek neobsahuje žádné komentáře.
Ageismus: Když se věk stane předsudkem

Věděli jste, že jedním z nejrozšířenějších předsudků dnešní společnosti je diskriminace na základě věku?
Nová sportoviště a příjemný prostor pro rodiny s dětmi na břehu Vltavy

Nově upravená náplavka u kancelářských budov Port 7 za Holešovickým nádražím nabízí veřejnosti multifunkční...
Co ovlivňuje náš zdravotní stav?

„Stres je významným faktorem, který zvyšuje krevní tlak, důležitou prevencí je pravidelný pohyb,“ říká specialistka...
Přehlídka automobilů, motocyklů a dalších vozidel

Srdečně Vás zveme na 29. ročník veletrhu Autosalon Kola, který proběhne od 7. do 9. listopadu 2025 na výstavišti...












































