Liberecká restaurace Benada v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev je nejlepší v regionu
Tisíce návštěvníků prvního ročníku Bosch Fresh Festivalu včetně odborné poroty zvolilo o víkendu nejlepší restauraci severních Čech.
Z 10 soutěžních podniků získal titul Severočeská restaurace regionu Benada Restaurant v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev. Restaurace pod vedením šéfkuchaře Roberta Sklenáře soutěžila s vybraným tříchodovým menu složeným z marinovaného lososa s fermentovanou řepou na bylinkovém toastu, plněným telecím hřbetem s pistácio-rebarborovou fáší s demi-glace a bramborovým pyré, čokoládovou omáčkou s konfitovaným ovocem, malinovo-řepným sorbetem a perníkovo-mandlovou drobenkou.
Festivalový program nabídl ochutnávku místních restaurací, pivovarů, vinařství a lokálních potravin. Návštěvníci mohli zažít klasickou i netradiční gastronomii, živé kulinářské show a kuchařské workshopy.
9.6.2017; TZ: CPI Hotels
Komentáře
K článku bylo přidáno 0 komentářů.
Tento článek neobsahuje žádné komentáře.
Má zahrádkář sázet běžné druhy meruněk?
Nejsou hysterické komentáře o konci pěstování meruněk zbytečné?Mno zí klimatologové se v souvislosti s letošním...
Dotek krajky, výstava textilních obrazů
Malá galerie Chodovské tvrze představuje krajková kolekce, které jsou dílem šesti amatérských textilních výtvarnic.
Zemřel Marcello Gandini ve věku 85 let
Jeden z nejslavnějších mistrů automobilového designu pracoval i ve svých 85 letech.
Cyklisté na horských kolech v lese
Řízený pohyb cyklistů na horských kolech v lese snižuje pravděpodobnost kolizí s ostatními návštěvníky, ukázala...