Liberecká restaurace Benada v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev je nejlepší v regionu

Tisíce návštěvníků prvního ročníku Bosch Fresh Festivalu včetně odborné poroty zvolilo o víkendu nejlepší restauraci severních Čech.

Z 10 soutěžních podniků získal titul Severočeská restaurace regionu Benada Restaurant v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev. Restaurace pod vedením šéfkuchaře Roberta Sklenáře soutěžila s vybraným tříchodovým menu složeným z marinovaného lososa s fermentovanou řepou na bylinkovém toastu, plněným telecím hřbetem s pistácio-rebarborovou fáší s demi-glace a bramborovým pyré, čokoládovou omáčkou s konfitovaným ovocem, malinovo-řepným sorbetem a perníkovo-mandlovou drobenkou.

Festivalový program nabídl ochutnávku místních restaurací, pivovarů, vinařství a lokálních potravin. Návštěvníci mohli zažít klasickou i netradiční gastronomii, živé kulinářské show a kuchařské workshopy.

Liberecká restaurace Benada v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev je nejlepší v regionu, foto CPI Hotels

9.6.2017; TZ: CPI Hotels

Komentáře

K článku bylo přidáno 0 komentářů.


Ochrana proti spamu. Napište prosím součet (dva + dva):

Tento článek neobsahuje žádné komentáře.

Mechorost jako predátor?

Vítězný snímek hlavní kategorie s názvem Anglermoss, autor Tomáš Figura

Věda fotogenická ukazuje krásu vědy i její humor. Na Vědu fotogenickou se můžete vypravit do Galerie Věda a umění.

Úspěšný rok čápů bílých

Foto: Jitka Dvořáková

Mláďata vylétla z více než 830 hnízd. Čápi bílí měli letos druhou nejúspěšnější sezonu od začátku programu...

Gočárova galerie, Vystavovat architekturu

Gočárova galerie/Vystavovat architekturu

Je vůbec možné vystavovat architekturu? A jaký je smysl vystavování architektury v době, pro kterou je příznačná...

Ikonický Fotoateliér Seidel přechází pod Jihočeský kraj

Fotoateliér Seidel/ Jihočeský kraj

Rada Jihočeského kraje ve čtvrtek 13. listopadu jednomyslně schválila převod Musea Fotoateliéru Seidel v Českém...

reklama
reklama