Liberecká restaurace Benada v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev je nejlepší v regionu

Tisíce návštěvníků prvního ročníku Bosch Fresh Festivalu včetně odborné poroty zvolilo o víkendu nejlepší restauraci severních Čech.

Z 10 soutěžních podniků získal titul Severočeská restaurace regionu Benada Restaurant v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev. Restaurace pod vedením šéfkuchaře Roberta Sklenáře soutěžila s vybraným tříchodovým menu složeným z marinovaného lososa s fermentovanou řepou na bylinkovém toastu, plněným telecím hřbetem s pistácio-rebarborovou fáší s demi-glace a bramborovým pyré, čokoládovou omáčkou s konfitovaným ovocem, malinovo-řepným sorbetem a perníkovo-mandlovou drobenkou.

Festivalový program nabídl ochutnávku místních restaurací, pivovarů, vinařství a lokálních potravin. Návštěvníci mohli zažít klasickou i netradiční gastronomii, živé kulinářské show a kuchařské workshopy.

Liberecká restaurace Benada v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev je nejlepší v regionu, foto CPI Hotels

9.6.2017; TZ: CPI Hotels

Komentáře

K článku bylo přidáno 0 komentářů.


Ochrana proti spamu. Napište prosím součet (dva + dva):

Tento článek neobsahuje žádné komentáře.

Začínáme běhat. Z gauče na start!

Foto: svetbehu.cz

Pokud jste se probudili na sedačce a při osvobozování ovladače zpod křesla jste se zadýchali, tak vás možná napadlo,...

Výstava obrazů Drahoslava Šolty

Výstava obrazů Drahoslava Šolty/Chodovská tvrz

V malé galerii Chodovské tvrze můžete navštívit výstavu obrazů Drahoslava Šolty.

Galerie Středočeského kraje vystavuje

Jana Kasalová – Zpaměti/ GASK

Jana Kasalová – Zpaměti.

Nová výstava ve Zlíně

Jaroslav Róna - Pes v kleci, 1983, 93x103,5 cm, soukromá sbírka

Němá tvář: Člověk a pes v současném českém výtvarném umění.

reklama
reklama