Ochrana osobních údajů

Noviny Praha Press, vydává firma: Stanislava Nopová – CHRYSOS26, IČ 155 89 731, se sídlem 503 33 Praskačka 40, okr. Hradec Králové, živnostenské oprávnění vydané Magistrátem města Hradec Králové, číslo z živnostenského rejstříku 838. Kontaktní e-mailová adresa: info@prahapress.cz (dále jen „společnost"), poskytuje své služby v souladu s platnou legislativou a s osobními údaji inzerentů, osob jinak dotčených v odborných textech, reportážích, foto-reportážích a video-reportážích (dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, § 89–90) nakládá v souladu s platnými právními předpisy.  Společnost je správcem. Při zpracování osobních údajů dodržujeme zásady zákonnosti zpracování osobních údajů a dále se zaměřujeme na zákonnost, přesnost, korektnost, transparentnost a důvěrnost osobních údajů.

Prohlašujeme, že veškeré interní procesy týkající se zpracování osobních údajů probíhají v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů a po 25. 5. 2018 v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č.2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), jinak známým jako GDPR.

Společnost zpracovává osobní údaje na základě oprávněného zájmu v souladu s národní i evropskou legislativou za účelem vydávání novin Praha Press a jejich on-line verze na www.prahapress.cz.

Nařízení GDPR vstoupilo v platnost 25. května 2018. Od tohoto data máte možnost uplatnit svá práva na: přístup k osobním údajům, opravu, výmaz, omezení zpracování údajů, vznesení námitky proti zpracování, podání stížnosti na zpracování osobních údajů, prostřednictvím e-mailové adresy info@prahapress.cz. Tyto Zásady pro ochranu osobních údajů mohou být dle potřeby aktualizovány.

Dne 26. 5. 2018

Mládě pandy červené je samec

Vzácný přírůstek, mládě pandy červené, foto: Lenka Pastorčáková, Zoo Praha

Malá panda, narozená v Zoo Praha druhého července samici Wilmě a samci Patovi, bude nosit „klučičí" jméno. Jaké,...

Pražští celníci zajistili padělky hraček na tržnici Sapa

Pražští celníci zajistili padělky hraček na tržnici Sapa, foto: Celní úřad pro hl. m.Prahu

Kontrolní akce pražských celníků na tržnici Sapa v Praze 4 – Libuši byla ve čtvrtek 18. října 2018 opět velmi...

DPP zvítězil v mezinárodní soutěži Global Light Rail Awards 2018

DPP zvítězil v mezinárodní soutěži Global Light Rail Awards 2018, foto: Praha Press

Dopravní podnik hl. m. Prahy uspěl ve finále 12. ročníku soutěže Global Light Rail Awards 2018, což je Světové...

Lávka na železničním mostě opět spojuje Výtoň a Smíchov

Lávka na železničním mostě opět spojuje Výtoň a Smíchov, foto: TSK Praha

Z Výtoně přímo na Smíchov už se ode dneška opět dostanou pěší i cyklisté. Po devítiměsíční pauze se totiž...

reklama
  • 100% Wellness a relaxace v Krušných horách. Víkendový wellness pobyt
  • 100% Wellness a relaxace v Krušných horách. Víkendový wellness pobyt
  • 100% Wellness a relaxace v Krušných horách. Víkendový wellness pobyt
reklama
reklama