Ochrana osobních údajů

Noviny Praha Press, vydává firma: Stanislava Nopová – CHRYSOS26, IČ 155 89 731, se sídlem 503 33 Praskačka 40, okr. Hradec Králové, živnostenské oprávnění vydané Magistrátem města Hradec Králové, číslo z živnostenského rejstříku 838. Kontaktní e-mailová adresa: info@prahapress.cz (dále jen „společnost"), poskytuje své služby v souladu s platnou legislativou a s osobními údaji inzerentů, osob jinak dotčených v odborných textech, reportážích, foto-reportážích a video-reportážích (dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, § 89–90) nakládá v souladu s platnými právními předpisy.  Společnost je správcem. Při zpracování osobních údajů dodržujeme zásady zákonnosti zpracování osobních údajů a dále se zaměřujeme na zákonnost, přesnost, korektnost, transparentnost a důvěrnost osobních údajů.

Prohlašujeme, že veškeré interní procesy týkající se zpracování osobních údajů probíhají v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů a po 25. 5. 2018 v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č.2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), jinak známým jako GDPR.

Společnost zpracovává osobní údaje na základě oprávněného zájmu v souladu s národní i evropskou legislativou za účelem vydávání novin Praha Press a jejich on-line verze na www.prahapress.cz.

Nařízení GDPR vstoupilo v platnost 25. května 2018. Od tohoto data máte možnost uplatnit svá práva na: přístup k osobním údajům, opravu, výmaz, omezení zpracování údajů, vznesení námitky proti zpracování, podání stížnosti na zpracování osobních údajů, prostřednictvím e-mailové adresy info@prahapress.cz. Tyto Zásady pro ochranu osobních údajů mohou být dle potřeby aktualizovány.

Dne 26. 5. 2018

Jaká je budoucnost Nové Palmovky?

Jaká je budoucnost Nové Palmovky? Foto: ÚMČ Prahy 8

Společnost Metrostav vypověděla v listopadu 2018 minulému vedení MČ Praha 8 smlouvu o výstavbě Nové Palmovky kvůli...

Zastupitelstvo Prahy 10 řešilo rekonstrukci radnice i dotace

Zastupitelstvo Prahy 10 řešilo rekonstrukci radnice i dotace, foto: ÚMČ Praha 10

V pondělí 10. prosince 2018 proběhlo druhé jednání zastupitelstva Městské části Praha 10, kterou od listopadu vede...

Pozor na falešné faktury!

Pozor na falešné faktury!

Bezpečnostní společnost ESET detekuje novou vlnu kampaně, cílenou na české uživatele, která zneužívá škodlivé...

Firemní dárky: populární je kvalitní čaj

Firemní dárky: populární je kvalitní čaj

Na světě se ročně spotřebuje kolem tří milionů tun čaje. Také Češi objevují kouzlo kvalitních čajů a v posledních...

reklama
  • 100% Wellness a relaxace v Krušných horách. Víkendový wellness pobyt
  • 100% Wellness a relaxace v Krušných horách. Víkendový wellness pobyt
  • 100% Wellness a relaxace v Krušných horách. Víkendový wellness pobyt
reklama
reklama