Měsíc náborů do sportovních klubů 2019

Hlavní město Praha a Praha sportovní v září pořádají už poosmé akci Měsíc náborů do sportovních klubů. V rámci tohoto projektu jsou pražským dětem otevřeny možnosti vyzkoušet si z řady sportů takový, který se jim líbí a kterému by se mohly věnovat.

Loni byl seznam nabídek od sportovních klubů velmi pestrý. Zahrnoval jak tradiční sporty (fotbal, tenis, volejbal atd.), tak i třeba nordic walking či lukostřelbu. Celkem se do Měsíce náborů zapojilo již přes 140 klubů. Na své si přišli i zájemci o gymnastiku, zumbu, plavání, florbal a další sporty. V letošním roce je zatím přihlášeno přes sto klubů a další se každým dnem přihlašují. Nabídka tam bude opět pestrá.

„Hlavním cílem akce je podpora zdravého životního stylu zacílená na věkovou skupinu mezi šesti a patnácti lety. Je důležité oslovit nejen děti, ale i jejich rodiče, a to především ty, kteří jsou sami sportovně aktivní, a není jim lhostejné, jak jejich děti tráví volný čas" říká k projektu Vít Šimral, pražský radní pro oblast školství a sportu.

Dětem a jejich rodičům se nabízí možnost vyzkoušet si jakýkoliv sport. Informace o jednotlivých klubech a jejich náborech naleznete jednom místě na stránkách Prahy sportovní. V rámci akce Měsíc náborů do sportovních klubů je také možnost setkání s trenéry sportovních oddílů, náhled do sportovního prostředí a zázemí klubů a třeba i příležitost setkat se s vrcholovými sportovci a olympijskými vítězi.

29. 8. 2019, TZ: MHMP

Komentáře

K článku bylo přidáno 0 komentářů.


Ochrana proti spamu. Napište prosím součet (dva + dva):

Tento článek neobsahuje žádné komentáře.

Pražské povstání 1945

Foto: Na všech důležitých místech v Praze vyrostly barikády/Národní muzeum

Pietní místa spojená s Pražským povstáním v květnu roku 1945 připomíná interaktivní mapa.

Pivobraní v Praze

Foto: pivobraní/ÚMČ Praha 3

Žižkovská Parukářka se opět stane místem, kde si můžete vychutnat lahodný mok. O víkendu 31. května a 1. června...

Celníci objevili u cizince více než čtyři a půl kilogramu kokainu

Foto: Generální ředitelství cel

Na konci minulého týdne celníci na Letišti Václava Havla zadrželi 44letého cizince polské národnosti, který v zavazadle...

V pátek 3. května se opět roztočí Letenský kolotoč

Letenský kolotoč/NTM

Národní technické muzeum v pátek 3. května roztočí na další sezónu opravený Letenský kolotoč.

reklama
reklama
reklama