Liberecká restaurace Benada v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev je nejlepší v regionu

Tisíce návštěvníků prvního ročníku Bosch Fresh Festivalu včetně odborné poroty zvolilo o víkendu nejlepší restauraci severních Čech.

Z 10 soutěžních podniků získal titul Severočeská restaurace regionu Benada Restaurant v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev. Restaurace pod vedením šéfkuchaře Roberta Sklenáře soutěžila s vybraným tříchodovým menu složeným z marinovaného lososa s fermentovanou řepou na bylinkovém toastu, plněným telecím hřbetem s pistácio-rebarborovou fáší s demi-glace a bramborovým pyré, čokoládovou omáčkou s konfitovaným ovocem, malinovo-řepným sorbetem a perníkovo-mandlovou drobenkou.

Festivalový program nabídl ochutnávku místních restaurací, pivovarů, vinařství a lokálních potravin. Návštěvníci mohli zažít klasickou i netradiční gastronomii, živé kulinářské show a kuchařské workshopy.

Liberecká restaurace Benada v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev je nejlepší v regionu, foto CPI Hotels

9.6.2017; TZ: CPI Hotels

Komentáře

K článku bylo přidáno 0 komentářů.


Ochrana proti spamu. Napište prosím součet (dva + dva):

Tento článek neobsahuje žádné komentáře.

O víkendu foťte rostliny i ptáky!

Foto: Praha/Vít Lukáš

Šest českých měst soutěží v největší výzvě.

Dny zbytečných nehod jsou tu!

autonehoda/ilustrační foto pixabay.com

Nepozornost stojí za každou pátou dopravní nehodou.

Chcete si koupit ojeté auto?

ojeté auto/pixabay

dTest: Ojeté vozy a zajeté nekalé praktiky autobazarů.

reklama
reklama