Ředitel Resortu Valachy Tomáš Blabla získal ocenění Hoteliér roku 2014

Ředitel Resortu Velké Karlovice Tomáš Blabla obdržel prestižní ocenění Hoteliér roku 2014. Převzal ho při předávání Výročních cen Asociace hotelů a restaurací České republiky v pátek 21. listopadu v Praze.

Šestatřicetiletý Tomáš Blabla řídí trojici hotelů Resortu Valachy - Spa hotel Lanterna****, wellness hotel Horal***+ a hotel Galik** v údolí Léskové ve Velkých Karlovicích od roku 2008.

„Velmi si tohoto ocenění vážím. Vnímám ho jako výraz uznání pro všechny zaměstnance našeho Resortu Valachy za jejich každodenní práci, která konkrétně v našem regionu Valašska není zrovna jednoduchá a díky níž jsme se v posledních letech dokázali dostat do povědomí návštěvníků i odborné veřejnosti. Je to pro nás velký závazek i do budoucna," konstatoval Tomáš Blabla.

Tomáš Blabla v oboru působí 20 let. Vyučil se jako kuchař-číšník, během následného studia Střední hotelové školy ve Zlíně a Vysoké školy hotelové v Praze získával praktické zkušenosti při stážích v provozech hotelových kuchyní, restaurací i recepcí v České republice i zahraničí.

Po ukončení bakalářského studia rok pracoval v Mnichově u společnosti Bernard Hoffman, která zajišťovala catering akcí pro tehdejšího bavorského ministerského předsedu Edmunda Stoibera, a následně šest let spolupracoval na pozicích Head sommeliéra a trenéra personálu gastro provozů ve společnosti Bacchus.

Turistický Resort Valachy

Dnes Resort Valachy dosahuje dle jednotlivých hotelů průměrné obsazenosti až 75 %. Ročně jej navštíví cca 60 tisíc ubytovaných hostů, k tomu měsíčně až 10 tisíc jednodenních návštěvníků wellness center, restaurací, Ski areálu Razula, firemních či doprovodných akcí. Díky vysoké úrovni služeb si resort udržuje 60% stálé klientely, noví hosté sem přijíždějí nejčastěji na základě referencí od známých.

V roce 2008, při příchodu Tomáše Blably, měl Resort Valachy 100 zaměstnanců, v současné době zde působí 180 zaměstnanců deseti národností (mj. díky angažmá masérů zThajska, Srí Lanky, Filipín, Bali a Turecka). V roce 2008 činily tržby resortu 75 milionů korun, letos se očekávají ve výši 150 milionů korun.

Wellness a zážitky v Resortu Valachy

Resort Valachy patří počtem 313 lůžek k největším ubytovatelům v regionu. Nabízí nejen kvalitní ubytování, ale také bohatou škálu služeb pro relaxaci i aktivní zábavu v každém ročním období.

Wellness cenrum ve Spa hotelu Lanterna, Resort Valachy, foto Resort Valachy

Součástí resortu jsou mj. dvě relaxační centra L-Spa a Wellness Horal s termálními bazény a širokou nabídkou relaxačních služeb, Ski areál Razula, Golfové hřiště Horal a další doplňkové aktivity s důrazem na vysokou úroveň služeb a gastronomie.

Upozorňuje na sebe také pořádáním doprovodných akcí, z nichž největší je Karlovský gastrofestival, jehož šestý ročník letos navštívilo rekordních 29 tisíc lidí.

Komentáře

K článku bylo přidáno 0 komentářů.


Ochrana proti spamu. Napište prosím součet (dva + dva):

Tento článek neobsahuje žádné komentáře.

Aero letos navýší výrobu pro Airbus o 80 procent

Foto: ©AIRBUS S.A.S. 2018 – computer rendering by FIXION-MMS/aero.cz

Ve Vodochodech vzniká hrana křídla pro dopravní letoun A220.

ČSÚ spustil aplikaci zaměřenou na zahraniční obchod

Ilustrační foto: Stanislava Nopová

Český statistický úřad spustil novou vyhledávací aplikaci: Databáze zahraničního obchodu se zbožím.

Pozor!!! Nenechte si zkopírovat platební karty!!!

Ilustrační foto: Praha Press

Kriminalisté z 3. oddělení Prahy I zadrželi tři cizince, kteří podvodem na internetu z lidí vylákali údaje od jejich...

Byrokracie v zemědělství

Foto: Stanislava Nopová

Ministr zemědělství: Nový systém kontrol měl přinést snížení byrokratické zátěže pro zemědělce, stal se...

reklama
reklama
reklama